Te koop mooi chalet 10x3.80m
Afdrukken 


Als u uw naam en e-mailadres invult en vervolgens op verzenden klikt, dan ontvangt u de informatie van dit object in uw mailbox.Location
Paardenlaan Kavel nr.231
Omschrijving

Prachtig en goed onderhouden chalet op park De Huifkar in Voorthuizen.

Het chalet is 10 x 3,8m en staat op een park waar het goed toeven is. Het is compleet ingericht met bank, relaxfauteuil, eetkamerset met 4 stoelen, keukengerei, airfryer, koelkast met vriesvak, geiser en afzuigkap. Verder een mooie doucheruimte met wasbak en toilet.

In de schuur staan wasmachine, koelkast met grote vriezer en complete set (elektrisch) tuingereedschap. De schuur is uiteraard voorzien van elektra en water.

De tuin is betegeld, deels gras. Er staat een stenen BBQ / tuinkachel.

De Huifkar is een rustig 50+ park en is 365 dagen per jaar geopend. U mag hier dan ook het hele jaar recreëren, maar niet vast wonen. Het stageld is €2550 per jaar en voor 2022 geheel voldaan. Het huurkavel is ruim: ~270m2

Het chalet is voorzien van een gaskachel, volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Voor de winter is er een thermolint om de waterleiding niet te laten bevriezen. U kunt dus ook in de winter comfortabel verblijven. Verder zijn er een tv- en internetaansluiting (wifi)

Extra's

Permanente bewoning is niet toegestaan!
Geen verhuur mogelijk aan derden!

Prijs

Downloads
Plattegrond van ons park
Het parkreglement
Terug