Chalet L-vormige afm 12x4 m(48 m² ) met kunststof aanbouw van 3x3 m ( 9 m²), bouwjaar 2014.
Afdrukken 


Als u uw naam en e-mailadres invult en vervolgens op verzenden klikt, dan ontvangt u de informatie van dit object in uw mailbox.Location
Kavel nr:124 Hoeflaan
Omschrijving

Chaletpark "de Huifkar" is schitterend gelegen tussen Voorthuizen en Stroe. Deze vriendelijke dorpen werken al bijna een eeuw lang als een magneet op rustzoekers uit diverse grote steden. Zowel per auto, per fiets, als met het openbaar vervoer is zowel Voorthuizen als Stroe uitstekend bereikbaar.

Te koop L-vormig chalet van 57 m² heeft 2 openslaande deuren, met plissé hordeuren naar een zonnig verhoogd terras en de onderhoudsvriendelijke tuin.
Het chalet is geheel voorzien van centrale verwarming, waterleidingen zijn voorzien van thermolint. Het chalet is voorzien van een Airco voor warme en koude lucht, afhankelijk van het jaargetijde.Het chalet heeft rondom dubbelglas. Op het kavel staat een blokhut en het beschikt over een eigen parkeerplaats. Tevens is er een 2x220 ltr. regenwateropslag om je tuin mee te besproeien. Er is een ruime woonkamer met een compleet open keuken die voorzien is van een 4 pits kookplaat, een afzuigkap en een koelkast.De voordeur (met plissé hordeur) bevindt zich in de aanbouw, tevensstaan daar een wasmachine, een droger en CV installatie en twee kasten In het chalet zijn 2 slaapkamers met inbouwkasten, een mooie badkamer met douche, toilet en wastafel met daarboven een spiegelkast.Het chalet staat op een huurkavel van 200m² met verhoogd terras.Het staangeld voor seizoen 2023 is volledig inbegrepen .Dit hele chalet wordt gestoffeerd opgeleverd.Tevens worden de slaapkamer en aanbouw gemeubileerd opgeleverd.

Op het park is 1 huisdier (hond of kat) per kavel welkom. 

Goed om te weten: Permanente bewoning en onderverhuur is niet toegestaan.

 

 

 

Extra's

Dubbele beglazing-WIFI tegen betaling-alle ramen en deuren zijn voorzien van horren.-wasmachine en droger.-per kavel is er een parkeerplaats voor één auto-schuur/blokhut voor bijv. opslag tuingereedschap en fietsen.

Prijs
€ 45.000,=

Downloads
Plattegrond van ons park
Het parkreglement
Terug